SUPERTRENING EKIPA STROKOVNJAKOV

Kratka predstavitev vseh članov ST ekipe:

Robert Simonič, dipl. kond. trener

Diplomirani kondicijski trener z bogatimi 15-letnimi izkušnjami v fizični pripravi in rehabilitaciji športnikov. Sodeloval je z mnogimi športniki, ki so osvajali medalje tudi na največjih tekmovanjih. Deloval je tako v individualnih športih kot so judo, alpsko smučanje in kolesarstvo kot tudi v nogometu. Je specialist za zadnjo fazo rehabilitacije in return-to-play protokola, po poškodbi ali operaciji je pomagal že mnogim športnikom kot tudi tudi nešportnikom. Je lastnik vrste certifikatov in kvalifikacij za usposobljenost na različnih nivojev od treninga in rehabilitacije do nutricistike. Strokovnjak za kondicijsko treniranje in avtor različnih programskih rešitev kot so ITC kalkulator, Macro Meal Planner, je organizator različnih konferenc na temo treninga in športa, predavatelj in avtor številnih člankov iz področja treniranja. Stalni udeleženec različnih konferenc po svetu -EliteTraining Konferenca – Ponto de Lima, Global Hamstring Project – Barcelona, JB Morin Konferenca – Dunaj, ipd.
×Vodja rehabilitacijskih & RTP (return-to-play) protokolov in programov v SuperTrening centru,
×Avtor številnih programskih orodij za načrtovanje in analizo kondicijskih treningov (ITC kalkulator), analiza prehrane (Macro Nutrition Planner), ipd.,
×Predavatelj različnih tem fizične priprave športnikov in treninga na različnih seminarjih (Beograd, ipd.),
×Specialist za  kondicioniranje in odpravljanja specifičnih problematičnih telesnih stanj po poškodbah,
×Interdisciplinarno povezovanje in izmenjava izkušenj s široko paleto zdravnikov ortopedov, fizioterapevtov, trenerjev in drugih strokovnjakov na področju športa in športne zmogljivosti.


robert@supertrening.si


Miha Drobnič, mag. šprortne vzgoje

Magister profesor športne vzgoje, z izkušnjami s fizično pripravo športnikov. Specialist za biomehaniko in kinematično analizo različnih športnih elementov. Je tudi avtor magistrskega dela, ki biomehanično analizira strele elitnih slovenskih rokometašev. V želji po vedno novem znanju za svoje športnike v ST se stalno neformalno izobraževanju na področju svetovnih trendov fizične priprave vrhunskih športnikov, kot tudi mladih v razvoju.
×Izkušnje s fizično pripravo in razvojem tako mlajših kot tudi odraslih vrhunskih športnikov,
×Strokovnjak za meritve in zmogljivostno diagnostiko ter učinkovite programske rešitve (Excel),
×Strokovnjak za kinematično analizo,
×Priporočilo Fakultete za šport s področja didaktike.


miha@supertrening.si