Zakaj izbrati SuperTrening?

Za razliko od večine fitnes centrov, gymov in telovadnic, kjer ste v večini primerov prepuščeni samemu sebi ali pa so ponujeni treningi tipa “ena velikost ustreza vsem” in vsi delajo enako, se pri SuperTrening-u osredotočimo na skrbno izdelan vadbeni načrt za vsakega posameznika, bodisi je to mlad športnik na začetku svojega razvoja, odrasel vrhunski športnik, ki si želi doseči (ali obdržati) elitni nivo športne priprave ali pa ste rekreativec (športnik), ki si želi najboljše možne forme, vrhunskega počutja in dobrega rezultata v vašem življenju, delu ali športni dejavnosti.

Zavedamo se, da je eno glavnih vodil dejstvo, da je vsak športnik, ne glede na nivo tekmovanja, edinstven. Sicer je dejstvo, da so pogosto prednosti oziroma šibkosti med posamezniki podobne, je potrebno obravnavati posameznika z mislijo, da ima vsak individualne potrebe, ki omogočajo optimalen napredek.

Pri svojem delu sodelujemo tudi z drugimi trenerji, fizioterapevti in zdravniki s katerimi se posvetujemo za čim bolj celostno, optimizirano in učinkovito izvedbo vašega napredka pri želeni storitvi!

Kaj pridobite vi?

Skozi naše elitne programe se osredotočimo na naslednja znanja in sposobnosti:

♣ Jakost & Moč Celotnega Telesa: “Sveti gral” atletskih sposobnosti. Močan športnik je ključen pogoj za razvoj hitrosti in zmogljivosti na igrišču.

♣ Zaustavljanje & Pospeševanje: Popolni pristanki, zaustavljanja, spremembe smeri in absorbiranje sil, boljša začetna hitrost in pospešek (“prvi korak”).

♣ Jakost & Stabilnost Trupa – Dinamična Stabilnost: Ravnotežje in sposobnost ohranjanja položaja navkljub vplivom zunanjih sil. Kontrola trupa (jedra) in produkcija in absorbcija sil v gibanjih kot so meti, brce, trki, tek in skoki.

♣ Odpornost: Sposobnost prenašanja potencialno nevarnih situacij in travm, ki bi sicer lahko vodile v poškodbe ali bolezni.

♣ Samozavest & Samopodoba: Zavedanje, da so trdo delo, jakost in moč stebri za zmogljivost in delovanje na najvišjem nivoju.

♣ Odnos do Športa: Raziskave so pokazale, da je pozitivna izkušnja s športom v mladosti glavni povezovalni dejavnik za ukvarjanje s športom v odrasli dobi, zato je naš cilj vedno ustvariti zabavno in produktivno okolje, kjer se vadeči počutijo dobro in svojo zmogljivost dvignejo na vedno višjo raven (morda celo višjo, kot so mislili, da je mogoče). Stremimo k pozitivni izkušnji s športom in odličnih medsebojnih odnosih!

Kako proces poteka?

◊ #1 Celovita ocena in analiza trenutnega stanja športnika: (objektivna in subjektivna testiranja) in vseh dejavnikov, ki vplivajo na športni dosežek (regeneracijski dejavniki kot so spanje, prehrana, vsakdanji stres, ipd.).

◊ #2 Izdelava vadbenega programa: glede na trenutno stanje in oceno najpomembnejših sposobnosti, ki bodo prinesle največji napredek.

◊ #3 Izvedba, spremljanje in korigiranje trenažnega programa: Izvedba programa s trenerskimi metodami in navodili prilagojene učnem stilu, sposobnostim in razumevanju športnika. Uporaba in spremljanje vseh regeneracijskih modalitet (spanje, prehrana, splošni stres), ki vplivajo na napredek. Redna evalvacija izvedbe programa in prilagoditve, ki zagotavljajo, da se izvaja program, ki dosega zastavljene cilje.

Izberite pravo opcijo za vas:

SuperŠportnik

Izboljšanje telesnih sposobnosti za boljšo, varnejšo in učinkovitejšo zmogljivost na tekmovalni ravni v vašem športu, kar prinaša najboljši možni rezultat. Mlad športnik v razvoju ali vrhunski profesionalec, to je opcija zate!

Izberi SuperŠportnik opcijo!

SuperRehabilitacija

Izboljšanje stanja po poškodbi ali operativnem posegu (koleno: npr. sprednja križna vez, hrbet: spodnji del hrbta (»križ«), ramenski obroč, ipd.) in vrnitev na enak ali višji nivo telesnih sposobnosti kot pred poškodbo. Ste športnik ali ne, če imate bolečine in težave, izberite to opcija!

Izberi SuperRehab opcijo!

SuperRekreativec

V prvi vrsti izboljšanje telesnih sposobnosti za boljšo, varnejšo in učinkovitejšo zmogljivost ter počutje v življenju na sploh in pri rekreativnem ukvarjanju s športno dejavnostjo. Si želite boljšega počutja, produktivnosti pri delu in življenje brez bolečin – potem je to opcija za vas!

Izberi SuperRekreativec opcijo!

SuperTest

Testiranje, analiza in interpretacija rezultatov za športne ekipe ali individualne športnike na podlagi katerih vemo kaj so točke, ki jih je potrebno izboljšati za optimalen napredek posameznika.

Izberi SuperTest opcijo!